10 March 2012

my first tutorial pashmina - saja2 je ;)

Assalamualaikum sahabat :)
Dah lama kita tak post entry kan . Yelah , sudah lah blog entah hape . Ok ok hari ini dengan rasa malunya kita upload video tutorial cara nak pakai pashmina . Hehe saja - saja je buat video nih . I think memang tak bagus pon tutorial nih . Tapi apa - apa pun kita try betol tak  ?
Hope , kepada sesiapa yang menonton tak kutuk belakang k hehe . Senang cerita senyum tak perlu kata apa - apa :)




video


tenkiu ;)