10 March 2012

my first tutorial pashmina - saja2 je ;)

Assalamualaikum sahabat :)
Dah lama kita tak post entry kan . Yelah , sudah lah blog entah hape . Ok ok hari ini dengan rasa malunya kita upload video tutorial cara nak pakai pashmina . Hehe saja - saja je buat video nih . I think memang tak bagus pon tutorial nih . Tapi apa - apa pun kita try betol tak  ?
Hope , kepada sesiapa yang menonton tak kutuk belakang k hehe . Senang cerita senyum tak perlu kata apa - apa :)




video


tenkiu ;)











2 comments:

  1. owh..nama dia pashmina nie tudung ek..baru tau..hehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete