19 April 2012

JTMK STAR AWARDS 2012

Assalamualaikum ;)

Entry kali ini , bulat2 kan lah biji mata awak2 semua ok . Muntah kan lah segala isi perut awak2 semua bila melihat perkara di bawah ini . Baldi tidak disediakan . Sekian terima kasih ^^































Jene jeng jeng ...
* effect suspen konon 















































*bersama romate . gojes kan ?
saya tak dapat nak menahan perasan yg teramat over =.=







see ? sangat over saat ini . oh please 








oh . si nadya pendek hihi .











kak mimie yg cantik ;)































bukan kena buli oke .







mereka gojes . but not me act 

















































tengah siyes nih . jangan kacau saya tengah makan =.=









credit to dardar . i loike ...







































































































ini lah my classmates ! 45 orang . tp dalam gambar nih tak sampai 45 orang pon kan ? meriah sangat terasa macam tak ada final exam je huhu .

Act banyak lagi gambar tau . Tapi cukup jelah yang nih untuk share kat my blog nih kan .


Till then . Papai ;)

























2 comments:

  1. Assalamualaikum :)

    Maaf yea mengganggu .Nak minta tolong skit boleh ?

    Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

    1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


    2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


    TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

    ReplyDelete