21 June 2011

sweet sour .

Hello assalamualaikum . Yabedabeduu ! I’m kambing*comeback hehe . So , ada idea ke nak hupdate hari nih Cik Nadea oii ? Ahaa . Idea merepek cap merapu ada lah HAHA . Eleh kena bagi tau ke . Yup , mesti . Uihh semak betul fikiran aku hari nih . Busy busy busy mengalahkan Ct Nurhaliza . Eh , aku rasa tak patot aku pick nama dia . Pasai apa ? Tak berapa bagus untuk anak cucu cicit aku .  Daaa ..


Oke , malam nih aku nak tunjuk somethink kat korang yang jadi reader blog aku nih .


Tapi before tu , aku nak mengomel sikit boleh tak ? Kebiasaannya orang akan kata ,macam nih .

"Eh muka kau lain nya dari zaman budak - budak dulu . "

Atau macam nih ..

"Eh muka kau sama je macam kau masa kecik . Tak berubah ."

Secara logiknya , dua - dua betul . Depends orang tu lah kan . So , sekarang aku nak tanya pendapat korang sendiri . Korang tengok gambar kat bawah ni tau . Tengok tau . Tapi aku tak paksa , kalau nak tengok ke idak . Tapi apa salahnya kalau tengok hehe .






Eeeiii malu malu . Risiko betul nih aku form gambar aku time kecik - kecik dulu . Eh *gambar ni aku zoom , de real gambar ada kat bawah sini .



* yang nih satu2 - nya abang aku , single , 27 years .


Oke , now korang compare dengan yang nih pulak ye .





Hahaha . Gedik gedik . Menyampah aihh aku tengok . Ini muka aku sekarang iaitu 21 years . Eh tapi tapi i nak u olls coment tau . Sama atau tak ? Apa motip aku nak tau sangat sehingga sekarang tak kenalpasti lagi  =.=



Wassalam .














2 comments:

  1. makin bsa mkin cnteq n manis 0rgnyerr ;)

    ReplyDelete
  2. thanx :)
    tetibe rase kembang idung plak hehe .

    ReplyDelete